Usein kysyttyä

Yleistä


Mikä on ProPlaza?

ProPlaza on Suomen suurin yritysten ja yhteisöjen käyttöön luotu asiantuntijapalveluiden hankintaa tehostava alusta. ProPlazan kautta voi kilpailuttaa taloushallinnon asiantuntijapalvelut, kuten kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilintarkastuksen. ProPlazan teknologiaa hyödynnetään myös Taloyhtiömaailma.fi-palvelussa, jonka avulla taloyhtiöiden päättäjät voivat löytää laadukkaan isännöintiyrityksen taloyhtiönsä käyttöön.


Tarjouspyynnön jättäminen


Mihin sitoudun tarjouspyynnön jättäjänä?

ProPlazan kautta voit löytää laadukkaan palveluntarjoajan, kuten tilitoimiston tai tilintarkastajan, nopeasti ja ilman kuluja.

Tarjouspyynnön jättäminen on täysin ilmaista, eikä vaadi rekisteröitymistä. Toivomme kuitenkin, että vastaisit vapaaehtoiseen palautekyselyymme, jotta voimme parantaa palvelua jatkossa sinun ja muiden tarjouspyynnönjättäjien tarpeita huomioiden.

Kuka näkee tarjouspyyntöni?

Tarjouspyyntö näkyy palveluun rekisteröityneille tilitoimistoille ja tilintarkastajille. Jokainen palveluntarjoaja tarkastetaan palvelun ylläpitäjien toimesta laadun varmistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi.

Saanko poistettua tarjouspyyntöni palvelusta?

Voit ottaa yhteiyttä asiakaspalveluumme, niin poistamme tarjouspyyntösi viipymättä.


Palveluntarjoajat


Miksi rekisteröityisin palveluntarjoajaksi?

Palveluntarjoaksi rekisteröityminen on helppoa ja ilmaista eikä palvelun käytöstä synny sinulle kiinteitä kuluja. Rekisteröitymällä palveluntarjoajaksi saat siis yrityksellesi ilmaista näkyvyyttä Suomen suurimmassa yritysten ja yhteisöjen käyttöön luodussa palveluiden hankinta-alustassa. Laatimalla yrityksellesi profiilin annat potentiaalisille asiakkaillesi laadukkaan kuvan ja profiilisivusi ProPlazassa parantaa myös yrityksesi näkyvyyttä esimerkiksi hakukoneissa.

Kuinka rekisteröidyn palveluntarjoajaksi?

Palveluntarjoajaksi ilmoittautuminen on helppoa ja ilmaista. Täytä lyhyt ilmoittautumislomake ja saat tunnukset palveluun. Jos edustat isännöintipalveluita tarjoavaa yritystä, niin voit rekisteröityä isännöitsijänä Taloyhtiömaailma.fi–palvelussa.

Mitä ProPlazan käyttö maksaa palveluntarjoajalle?

ProPlazan tuottamiin palveluihin rekisteröityminen, profiilin luominen ja sen ylläpitäminen on ilmaista. Maksat vain avaamistasi tarjouspyynnöistä voimassa olevan hinnaston mukaan. Ennen tarjouspyynnön avaamista näet tarjouspyynnöstä olennaisia tietoja päätöksenteon tueksi. Tarjouspyynnön esikatselun yhteydessä näkyy aina selkeästi sen avaamisesta perittävä hinta.

Kuinka lopetan palvelun käytön?

Voit lopettaa ProPlazan käytön milloin vain lähettämällä meille viestin profiilisivultasi löytyvän lomakkeen kautta. Poistamme tietosi viipymättä.

Miten saan tiedon minulle jätetystä tarjouspyynnöstä?

Asiakkaan jättäessä tarjouspyynnön tarjoamistasi palveluista näkyy se profiilisivusi postilaatikossa. Saat tästä automaattisesti ilmoituksen myös sähköpostiisi. Tämän jälkeen voit tarkastella tarjouspyyntöä ja olla yhteydessä tarjouspyynnön jättäjään.

Miten tarkastelen minulle jätettyä tarjouspyyntöä?

Avaat sinulle jätetyn tarjouspyynnön profiilisivusi kautta. Tarjouspyynnöstä näet tarjouspyynnön lähettäjän tiedot, tarjouspyynnön yksityiskohdat sekä yhteystiedot, joiden avulla tavoitat tarjouspyynnön lähettäjän. Voit olla heti yhteydessä tarjouspyynnön jättäjään.