Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy logo

Esittely

Sanovat, että olemme kuin yksi työntekijöistä.

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on modernilla otteella palveleva perinteinen tilitoimisto. Toimimme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla alan nykyaikaisimpia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen. Olemme paljon enemmän kuin tilitoimisto. Olemme vahva taloushallinnon ja hr:n kumppani, asiakkaidemme arjen tuki, neuvonantaja sekä tarvittessa myös kriitikko. Laadukas ja luotettava toimintamme pohjautuu veroasioiden erinomaiseen osaamiseen ja kattavaan yhteistyöverkostoon aina veroprofessoreista lakiasiaintoimistoihin, pankkeihin ja vakuutusyhtiöihin.

Kaikki toimintamme perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen. Reilu kaksikymmentä asiantuntijaamme haluavat auttaa yritystäsi kaikin mahdollisin tavoin. Asiakaspalvelumme pohja on henkilökohtaisuudessa: jokaisella asiakkaallamme on nimetty vastuullinen asianhoitaja. Näin takaamme johdonmukaisen ja luotettavan palvelun.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistasi tarkemmin!

Yrityksen tiedot

Osoite

Brahenkatu 20
20100  Turku

Puhelin

02 - 2733200

Y-tunnus

0646547-4

Verkkosivut

yrityksen kotisivut

Palvelut

KirjanpitoPalkanlaskentaLaskureskontraMaksuliikenneRaportointiTaloushallinnon konsultointiTilintarkastusYritysverotusHenkilöverotusArvonlisäverotusVero-, alv- ja tulli-ilmoituksetKansainvälinen yritys- ja arvonlisäverotus

Sijainti kartalla

ProPlaza on uudenlainen palvelu, jonka avulla tavoitat lähialueesi tilitoimistot helposi yhdellä tarjouspyynnöllä. Asiakkaita etsivät tilitoimistot ottavat sinuun yhteyttä, eikä sinun tarvitse soitella kaikkia läpi!

Lähetä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön lähettäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Blogissa

Hyvä kirjanpitäjä on asiakkaansa neuvonantaja

18.9.2017

Kiristyvä sääntely haaste pienemmille tilintarkastajille

5.9.2017

EU-komissiolta lakiesitys: tilitoimiston ilmoitettava verojen välttelystä viranomaisille

30.8.2017

Tilintarkastus tukee yritysten kasvua

15.8.2017

Katso lähialueesi tilitoimistot