Larsen & Co Tilitoimisto Oy

Esittely

Olemme moderni sähköisiä taloushallinnon palveluja tuottava yritys, joka on perustettu vuonna 1994. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Ruoholahdessa. Liikevaihtomme on noin 1,5 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on tällä hetkellä 17 henkilöä. Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaille ratkaisuja heidän ongelmiinsa tekemällä oikeita asioita ja lähtökohtamme on asiakasläheinen toimintamalli ("mielummin yksityislääkäri kuin terveyskeskeskus" ja sekä tehokas toiminta (=työhon liittyvät prosessit kuntoon). Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen, hyvä maine ammattilaisten keskuudessa sekä laaja kontaktiverkosto.

Yrityksen tiedot

Osoite

Mikonkatu 17 B
00100  Helsinki

Puhelin

09 - 41315500

Y-tunnus

0988613-5

Verkkosivut

yrityksen kotisivut

Palvelut

KirjanpitoPalkanlaskentaLaskureskontraMaksuliikenneRaportointiTaloushallinnon konsultointiTilintarkastusYritysverotusArvonlisäverotusVero-, alv- ja tulli-ilmoituksetKansainvälinen yritys- ja arvonlisäverotus

Sijainti kartalla

ProPlaza on uudenlainen palvelu, jonka avulla tavoitat lähialueesi tilitoimistot helposi yhdellä tarjouspyynnöllä. Asiakkaita etsivät tilitoimistot ottavat sinuun yhteyttä, eikä sinun tarvitse soitella kaikkia läpi!

Lähetä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön lähettäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Blogissa

Hyvä kirjanpitäjä on asiakkaansa neuvonantaja

18.9.2017

Kiristyvä sääntely haaste pienemmille tilintarkastajille

5.9.2017

EU-komissiolta lakiesitys: tilitoimiston ilmoitettava verojen välttelystä viranomaisille

30.8.2017

Tilintarkastus tukee yritysten kasvua

15.8.2017

Katso lähialueesi tilitoimistot