Keskity liiketoimintaasi.
Me tuomme asiakkaat luoksesi.

Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu sisään.

Mikä on ProPlaza?

ProPlaza on uudenlainen palvelu talous- ja lakipalveluiden toimialalla. Toimimme linkkinä palveluntarjoajien ja taloushallinto- tai lakipalveluita etsivien yritysten välillä. Me autamme palveluntarjoajia ja asiakkaita löytämään toisensa, välittämällä asiakkaiden tarjouspyynnöt niitä vastaaville palveluntarjoajille.

Liittymistarjouksena voit avata 3 tarjouspyyntöä ilmaiseksi. Rekisteröidy nyt!

Hinnat alk. 9,90€ / tarjouspyyntö

Miksi ProPlaza?

Enemmän asiakkaita

ProPlazan kautta tavoitat yhä enemmän potentiaalisia asiakkaita. Vastaanotat tarjouspyyntöjä yrityksiltä, jotka etsivät tarjoamiasi palveluita. Voit valita, mitkä sinulle osoitetuista tarjouspyynnöistä haluat avata.

Näkyvyyttä yrityksellesi

ProPlazassa yrityksesi on esillä juuri sinun palveluista kiinnostuneille asiakkaille. Voit esitellä yrityksesi ja tarjoamasi palvelut, sekä nostaa esille asiakasreferenssejä.

Aikaa ja rahaa säästäen

Lähetämme yrityksellesi jätetyt tarjouspyynnöt suoraan sähköpostiisi, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Säästät merkittävän määrän aikaa ja kustannuksia keskittymällä juuri niihin potentiaalisiin asiakkuuksiin, joille palvelutarjontasi on ajankohtainen.

Asiakashankinta automatisoituna

Luomalla profiilin ProPlazaan voit keskittyä liiketoimintaasi. Ilmoitamme sinulle ajantasaisesti asiakkaiden jättämistä tarjouspyynnöistä ja voit olla heihin välittömästi yhteydessä. Profiilin luominen ja ylläpito on aina ilmaista — maksat ainoastaan tarjouspyynnöistä, jotka päätät itse avata.

Näin helppoa se on

Kilpailutusprosessi on selkeä niin tarjouspyynnön jättäjille kuin tilitoimistoillekin. Näet yrityksellesi kohdistetut tarjouspyynnöt kirjautumalla palveluun ja voit itse valita, mitkä tarjouspyynnöt avaat. Näin myös palvelun käytöstä syntyviä kustannuksia on helppo hallita.

1. Asiakas jättää tarjouspyynnön lähialueen palveluntarjoajille

2. Palveluntarjoaja vastaa valitsemiinsa tarjouspyyntöihin

3. Asiakas valitsee hänelle sopivimman tarjouksen

Rekisteröidy nyt palveluntarjoajaksi

Rekisteröidy palveluntarjoajaksi ja tavoita uusia asiakkaita. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä palvelun käytöstä synny kiinteitä kuluja. Liittymistarjouksena voit avata 3 tarjouspyyntöä ilmaiseksi!