Johdon raportointi

Johdon raportoinnin tarkoituksena on esittää yrityksen johdolle sekä omistajille, miten liiketoiminnalla menee. Raportointijärjestelmä auttaa liiketoiminnan ongelmien ratkaisussa ja päätöksenteossa. Johdon raportoinnissa yrityksen tilaa tarkastellaan laajana kokonaisuutena yksittäisten tapahtumien sijaan, mutta se mahdollistaa myös yksittäisiin tapahtumiin syventymisen ymmärtääkseen tekijöitä erilaisten muutosten taustalla.

Johdon talousraportointi sisältää tuloslaskelman ja taseen lisäksi paljon muutakin, kuten kassavirtalaskelmat, erilaisia tunnuslukuja, budjettitoteuman seurannan, mahdollistaen yhtiön tulevaisuuden suunnittelun. Johdon raportoinnin avulla voidaan analysoida ja vertailla tärkeitä tietoja. Tällöin voidaan tarkastella yrityksen suorituskykyä ja tunnistaa mahdollisuuksia ja uhkia.

Johdon raportoinnin tulee mahdollistaa liiketoiminnan oikeanlaisen kehityksen, aikaansaada kilpailuetua yrityksellesi ja lisätä yrityksesi kannattavuutta.

ProPlaza on uudenlainen palvelu, jonka avulla tavoitat lähialueesi tilitoimistot helposi yhdellä tarjouspyynnöllä. Asiakkaita etsivät tilitoimistot ottavat sinuun yhteyttä, eikä sinun tarvitse soitella kaikkia läpi!

Lähetä tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön lähettäminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.